BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 2, 2009

Ayoo'..Apa Sudah Jadi?

Beribu-ribu org kumpul kat ibu kota....
Ratus-ratus kena tangkap....
Belas2 di siasat....
Yang nak ikut2, lari takut ditangkap...

Bantah,bantah juga....
Banyak saluran yg bleh diguna..
Ni nk jadi huru-hara..
Orang berniaga jadi susah..
Nak jalan2 jadi payah..
Sana sini jalan tutup..

Tk usahlah kumpul ramai2 ni..
makin menular virus H1N1 tu nanti...
Lagi ramai la org Malaysia ni mati..
Susah dalam susah..

Tk payahlah nak demo2...
org dah kata nk kaji...
tunggu & lihat dulu...
baru tau...

Ntah pas ni apa lagi akan jadi...

p/s Korang jgn ingat blog gua mcm ni tk bleh story politik...:p

11 Yang Suka Bising:

Cik Skaf said...

suka entry ini. teruskan berblogging!

pejuangkesan said...

Berapa org kena tangkap???kehkeh..lu mcm berpuisi plk..

Cik Amy Sensei said...

salam...

selamat berblogging.. ^_^

p/s: terima kasih singgah kat blog saya..

ber_uwang said...

peminat MU... yeah ade geng

SasHa Lee said...

kamu jgn plak ikut diorang wat demo2 nie..heheh..sebab saya nampk kamu terselit diantara mereka..kihkihkih..;P

TerubukMasin said...

Cik skaf>
tq cik..gua cuba truz bbloging..

Pejuangkesan>
ratus2..kehkeh..puisi itu indah..

Cik Amy Sensi>
Slm..tq ekk..

ber_uwang>
yeah!!!Glory MU..lu berwangkn..pas ni bleh le g tgok EPL kt....kdi mamak la...kehkeh..

SasHa Lee> kehkeh..smlm gua g PKNS tgok pameran buku cik sasha...

CB aka Cik Sri said...

pape pun thnx sudi singgah blog sy yg ntah pape tue.
Selamat menjadi ahli blogger,
haha.

walaupun xminat MU.follow je blog
TerubukMasin nie..

anaklaut said...

salam..

kepada pihak kerajaan: tindakan paling tegas WAJIB diasmbil kepada penganjur demonstarsi ni..

Azwandy Bin Muhamad said...

mmg rusuhan jalanan tu bukan budaya kita...
pengkhianat bangsa kita mmg nak hancurkan kedamaian negara kita...
Ade otak x nak guna...
Selamatkan bangsa kita yg diperbodohkan itu...
Sori.. emo ckit... hehe...

Syahrul Fitri said...

ceh tak politik langsung!

cookie devine said...

Cik Cookie stuck kat Chow Kitt ms nak g threading eyebrow.hukhukhuk..