BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 4, 2009

Lu Jgn Buat Hal.

Gua balik keje je call dia..
Gua rindu,gua ngaku..
Gua pn ada perasaan gk..
Gua manusia.

Lu minta mcm2 kt gua..
Gua bagi..
Sbbnya? gua syg ngan lu..
Lu la antra satu drpd beberapa org yg gua syg..

Lu minta motor berenjin gua bagi..
Lu minta bola gua bagi..
Lu tunjuk pe2 je benda kt mall tu..
Gua layan..gua belikn...
Tapi..permintaan lu kali ni dh melampau....
Lu minta kasut bola...
Lu jgn buat hal...
Gua tk bleh bagi..
confirm!!gua tk bagi!!

Lu tu ppuan..minta la mainan ppuan..
Anak patung ke..dapur gas ke..kuali ke..
Yg sesuai ngan ppuan..
Gua naik pening la ngan lu...
Nasib baik title anak sedara tu lu pegang..
dan nasib baik lu la satu2nye anak buah gua..
kalau tk...
dh lama gua abaikn lu..

Intan..lu dh pandai bacakn..
Lu suruh papa lu buka blog gua..
Lu baca 1 per 1..

Uncle tknk belikn lu brg2 lelaki lae..
Taubat uncle..ckup la apa yg ada..

*anak buah pling bertuah dlm dunia.Umo bru 4 > thn dh nk mcm2.Kalau brg ppuan tkpe..ni nk jdi jantan...gua tk sngup tgok anak buah gua jdi jantan beb...gua bkn b'lawak beb..ni betol2..

21 Yang Suka Bising:

anaklaut said...

salam...

ya..semua manusia pasti merasai rindu.. moga bahagia selalu.:))

pejuangkesan said...

Bro..anak buah bru seorang.layan ja la..hahaha..lu ingat budak 4 tahun dah pandai masak ke nak belikan dapur gas & kuali?

*gua ingat lu rindu mkwe lu..kehkehkeh..

Aisha said...

bagi aja bro, kacian...heheh

CB aka Cik Sri said...

tah.
mukadimah lu cam rindu kat awek je.
aha.mcm2 la.anak buah bru sorang
lu kasi gempak satu dunia
hehe

safirul amar (maldini) said...

kehekhek, jgn sekat sekat bro, nanti terbantut, ikut je kehendak beliau...kehkehkhe

SasHa Lee said...

aku ingatkan ur gf..hehe..
bagus lu erk..ye2 jgn mengajar anak buah menjd tomboy tau... hehe..
**thanks TM datang melawat ker blog sha..ngeee..;O

deqna said...

ok x pe

cemni,lu jgn la bli lg ape yg die nak,bkn ape,bebudak ni x pandai menipu n die akan mintak lagi banyak banyak banyak..

so,kne main ngan emosi,u just ckap kat ur niece ape keburukan klu die ade bende tu..kasi dye takut skit, nty die xnak laa..

but,lu jgn la marah dia pulak k..


=)))))))))))))))))

SA said...

beb, tak pun kau belikan dia jersey chelsea takpun AC MILAN, sure budak tu puas hati...lu jgn pening-pening, lu bagi baju MAN u memang la...kehkhekhekh.

p/s : jgn marah bro

IKHLAS :
SAFIRUL AMAR @ AMARMALDINI
amarmilan.blogspot.com

miesbellakemi said...

untung u de ank buah tp btol pe yg u buat, jgn kasik anak buah u jd tomboy.. silap aribulan rosak.. gud luck erk didik dia jdk pompuan sejati..

virgolastever said...

hahahahhaha biasalah anak sedara lu mau semua dari lu...lu kasi jerlah..x baik berkira dgn anak sedara...x elok..x elok hehehehehhe

TerubukMasin said...

anaklaut>
slm..tq singgah anak laut..:p

pejuangkesan>
lyn2 gk bro..tgok gk apa brg dia mtk..hehe..

Aisha>
gua kesian gk...gua pikir2 tkyh bgi la..

safirul amar (maldini)>
sebut je maldini spe tk kenal..ptahanan itly n ac milan yg memang kaw2 1 ketika dulu..kehkeh..

bro..kalau nk ikut sume,mampus gk aku..kihkih..

TerubukMasin said...

CB aka cik seri>
gua awek2 tk main..kihkih..gua nk ratus2 ank buah..tp tu je yg ada..

SasHa Lee>
gua tk mian cite2 sal gf2 ekkk:p..tu la sbbnye cik sasha..ok..

deqna>
ok gk cdgan lu tu..gua tk mrh pnya ngan dia..hehe..

TerubukMasin said...

SA>
Hahaha..lu ar Maldini..tkpe,nanti gua belikn jrsy AC MILAN..chelsea tknk...nanti dia lawan tokey..kihkih..

miesbellakemi>
gua nk dia jdi ustazah bleh tk..kihkihkih..

virgolastever>
gua dh kc apa yg dia mau..bab kasut bola ni gua tknk la..hahaha

GRuNGe said...

Wa rasa bab nak didik anak buah jadi wanita tulin, lu kena tunjuk contoh beb. Apa kata lu pakai dress, sebab lu idola dia, musti dia ikut.

Lu pakai la high heel, ni asik kasut bola jer. Tu yang dia nak satu gak.

Bro, sorry, wa melawak jer tu. Salam kenal-kenal.

DaliaLiyana said...

rindu tu satu perasaan yang susah nak kawal...
best r baca entry lu ni..wa rase hepi je sbb bhasa lu sempoi je...( hhehehe...brutal lak aku rase guna lu wa lu wa ni...hikhikhik...)

DaliaLiyana said...

rindu tu satu perasaan yang susah nak kawal...
best r baca entry lu ni..wa rase hepi je sbb bhasa lu sempoi je...( hhehehe...brutal lak aku rase guna lu wa lu wa ni...hikhikhik...)

TerubukMasin said...

GRuNGe>
Hahaha..cmna ekk kalau gua pki bnda cm tu..hehe..

ok je bro..gua pn suka bwt lwk..tq singgah..

DaliaLiyana>
Smpi 2 cmnt cik arr..betul tu cik..rindu ttp rindu hehe..tq..

Cik Skaf said...

TM, nak jadikan dia pompuan eh? kak skaf pk, mula2 ko bawak dia gi tgk bebudak sekolah men netball. pastu belikan set bola n bakul jaring netball (yg mainan punya), pastu ko ngan dia tetiap petang men ar bola jaring tu kat rmh. Jgn bg dia tgk bola sepak lg.

TerubukMasin said...

Cik Skaf>
hehe..ok kak..aku cuba..
masalanya dia ni penyibuk..org nk tengok bola dia join sekaki gk..hehe..

tq singgah kak..

miSs siv said...

lek ah br0!
wa dulu p0n camtuh gak..
hahaha

nas said...

kureng tul ingat kan awek lu bro..